Klintetraktens framtid vill och ska arbeta med aktuella frågor som rör hela vårt geografiska område. Just nu har vi nedan aktiva arbetsgrupper. Har du idéer för andra intressanta och viktiga arbetsområden som höjer Klintetraktens attraktionskraft? Gärna som rör flera andra socknar i vårt område. Hör av dig!

– evenemangsgrupp som genom, bland annat, Valborgsmässofirande, Vårsdagen och skyltsöndag. Sammankallande Göran Björnberg (goran.bjornberg@gmail.com).

– utveckla stränderna och kontakten med havet med Lars Bjurström (larsbjurstrom.klintehamn@gmail.com) som sammankallande. Klintehamn är ett kustsamhälle men utan tillräckliga kontakter med havet. Flera insatser bör göras och som ett första steg har  återskapat det bad som tidigare låg på gamla barlastkajen (se bilder bakom fliken ”Badbrygga i Klintehamn”).  Nu finns planer på att ytterligare utveckla badet och området omkring badet.

– kusten och havet med Stefan Stenberg (ssnkv23@outlook.com) som sammankallande. Det finns många aktiviteter på gång för att utveckla och förbättra för olika ”vatten” i och runt Klintehamn. Vill du vara med i arbetet? Har du egna förslag på platser som är intressanta för många och skulle må bra av en uppfräschning? Hör av dig!

– boende, infrastruktur, samhällsservice och marknadsföring med Britt Johansson (grymbritt@msn.com) som sammankallande

– cykelväg längs 140 genom socknarna Västergarn, Sanda och Klinte med Simon Stenman (stenmansbygg@hotmail.com) och Stefan Stenberg (ssnkv23@outlook.com) som kontaktpersoner

Är du intresserad av att veta mer om någon av grupperna? Hör då av dig till någon av personerna som du ser ovan.

meeting_13