Klintetraktens framtid har haft årsmöte

posted in: Okategoriserade | 0

20 mars genomfördes ett välbesökt årsmöte i Klintetraktens framtid. Mötet var i Hasselas ”gamla” matsal.Verksamheten gicks igenom och en ny styrelse valdes. Emilia Lindqvist valdes till föreningens ordförande.

Här finns protokoll, verksamhetsberättelse och verksamhetsplan att läsa! Klicka så dyker det upp!

I samband med årsmötet presenterades också flera nya och viktiga verksamheter i Klintehamn.

Först ut var Valla Sigurdardottir från Björkhaga, som tillsammans med sin man är nya ansvariga för driften där.

Sanna Kleven, ny ägare till Warfsholm, presenterade nystarten av det legendariska pensionatet med omgivningar.

Arild Kleven kommer att driva Warfsholms bageri i före detta Bullboden på Donnersgatan.

Alex Siggelin återvändare till samhället, ger tillsammans med Daniel Hansson och pappa Lasse Siggelin nytt liv med verksamheter i Hasselas lokaler, som de köpt.

Jonas Moberg driver tillsammans med sin fru Lovisa företaget Bikeoholic, och har etablerat sig i sparbankens gamla lokaler på Donnersgatan.

Huzzam Eddin Khozaie är en av två anställda på nyöppnade Fritidsbanken, som drivs av Gotlands Idrottsförbund och ligger på Donnersgatan 1.

Cecilia Dannborg presenterade Klinte Entré, som har sitt säte i Samhalls gamla lokaler på industriområdet vid hamnen.

Hanna Johansson, från Bilda, har under våren samlat intresserade personer som sammanställt besöksmål, upplevelser och promenadvägar som ligger till grund för ett projekt med namnet: ”Mitt Klintehamn” och som kommer att resultera i någon form av publikation.

Samtliga presentatörer möttes av varma applåder av den nittio personer stora församlingen, som tagit sig till årsmötet i Hasselas matsal där vi möttes av välkomnande brasa vid entrén och där vi serverades kaffe med fantastiska bullar.