Enkät – Bygg i Klintehamn

posted in: Okategoriserade | 0

I många olika sammanhang har behovet av nya bostäder i Klintehamn lyfts fram. Givetvis är detta en angelägen fråga för Klintetraktens framtid och vi har bedömt att det i första hand är viktigt att det byggs hyresbostäder.

Just nu genomför vi därför en enkät för att undersöka intresset för fler hyreslägenheter i Klintehamn. Syftet är att vi ska få ett bättre underlag för att vara pådrivande i Klintetraktens utveckling. Frågorna vänder sig mest till de som är intresserade av att hyra en nybyggd lägenhet!

Här kan du ladda hem enkäten och printa ut den. Fyll i och lämna eller skicka. Vi försöker också dela ut enkäten på papper på möten och i andra sammanhang. Du kan ringa Lars Bjurström, 070 541 98 35, om du vill få hjälp att få enkäten på ett papper.

Gotlandshem har redovisat två alternativ som skulle kunna bli aktuella. Klicka här så kan du se det ena och här kan du se det andra.

Det går också att hämta enkäten hos Röda Korset Träffpunkt Klinte. Marknadsgatan 3. Öppet: Må-Fre 9-16, Lö 10-13. Enkäten kan ju lämnas i en brevlåda utanför lokalen så då går det att svara direkt och lämna.

Vi vill gärna ha svaren före 1 juli.  Lämna eller skicka dina svar till

Klintetraktens framtid
Marknadsgatan 3
623 77 Klintehamn

Det finns en brevlåda till Klintetraktens framtid vid Röda Korsets lokal/butik i Klintehamn. Där kan du lämna ditt svar!